مدیریت جهادی برای عبور از شرایط حساس تامین برق
مدیر عامل توانیر گفت: در شرایط کنونی و برای عبور از نقاط حساس تامین و تولید و انتقال برق و انرژی راهی جز فعالیت بر مدار مدیریت جهادی نیست.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، آرش کُردی بسیج همه امکانات و ظرفیتها برای تامین و تولید و انتقال برق و انرژی را یک امر ضروری توصیف و اضافه کرد: در این عرصه باید بتوانیم بدون هیچ نگرانی و دغدغهای از نقاط اوج مصرف تابستانی و زمستانی عبور کنیم.
لزوم صرفهجویی در مصرف برق
مدیر عامل شرکت توانیر با اشاره به سرمای امسال و فشار بر مصرف گاز و برق در مناطق مختلف، به ویژه نقاط سردسیر، افزود: اوج مصرف برق در فصل زمستان از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و همچنین ۱۷ تا ۲۳ اعلام شده و توصیه میشود مردم در این ساعتها از مصرف بیرویه برق خودداری کنند.
کردی افزود: مصرف برق درساعتهای اوج مصرف فشار مضاعفی را بر شبکه برق تحمیل میکند که در زمستان و با توجه به روند افزایش مصرف گاز در بخش خانگی و کاهش عرضه گاز به نیروگاهها امکان خاموشی به دلیل کمبود گاز بیشتر متصور است و این موضوع وظیفه مصرف کنندگان را برای اعمال روشهای بهینه مصرف منتفی نمیکند.
وی اضافه کرد: استفاده کمتر از وسایل پر مصرف در ساعتهای مزبور و نیز جابه جایی زمان استفاده از این وسایل به ساعتهای کم باری، ضمن کاهش مصرف صرفه جویی خوبی در هزینههای مشترکان ایجاد میکند.
مدیر عامل شرکت توانیر همچنین به برخی ظرفیتهای تولید و انتقال و توزیع برق در استانهای فارس و بوشهر اشاره و اضافه کرد: این مناطق در فعالیتهای تامین انرژی در کشور شاخص سازند، ظرفیتهایی بی بدیل و شگرف در این مناطق وجود دارد که باید به فعل تبدیل شود، با فعالیت و مدیریت جهادی میتوان بر مشکلات موجود غلبه کرد، مدیران حوزه برق باید همه توان خود را برای بهرهوری بیشتر با توجه به محدودیت امکانات، به کار گیریم.
کردی خاطر نشان کرد: بسیاری از صنایع به ویژه در مناطق جنوب و مرکز کشور وجود دارند که برای چرخش صنعت و رونق تولید نیاز به تامین برق دارند، مدیران، مسئولان، مهندسین و متخصصین در حوزه تامین و تولید و انتقال برق باید پاسخگوی همه این نیازها باشند و شرایطی فراهم گردد که صنعت معطل برق نباشد، هیچ شهرک صنعتی و هیچ صنعت پایین دستی نباید به خاطر نبود و فقدان برق معطل باشد و باید با تامین برق از همه ظرفیتهای صنعتی کشور بهره گیری شود.
فارس نیاز به تامین زیرساختهای صنعتی برق دارد
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس هم در این آیین با بیان اینکه استان فارس در آستانه شتاب صنعتی شدن و جهش تولیدات صنعتی است، افزود: این استان نیاز به تغییر زیرساختهای تولید انرژی و تقویت آن و زمینه سازی برای تامین و توزیع بهینه برق صنعتی به ویژه در مناطق جنوب و مرکز است.
محمود رضایی در ادامه با ستایش توانمندیهای موجود در این استان برای پیمودن این راه سخت، افزود: فارس استان نخبگان در حوزه صنعت و دانشگاه و ارتباط صنعت و دانشگاه در این استان زبانزد است، استفاده از این ظرفیتها میتواند زمینه ساز تولید و توزیع بهینه برق و انرژی باشد.
رضایی با اشاره به تاکید بر لزوم انجام کار گروهی، گفت: استان فارس نیاز به نیروگاههای جدید خورشیدی دارد، هم در بخش انرژیهای نو و هم در بخش احداث نیروگاهی فارس باید توسعه بیشتری یابد تا بتواند در آینده نزدیک پاسخگوی مصارف برق صنعتی باشد.
او با بیان اینکه فارس استانی کشاورزی و تامین کننده بخش عمدهای از نیازهای غذایی کشور است، نیاز به توسعه زیرساختهای تامین برق این بخش را هم یادآور شد و گفت: نیازمند هوشمندسازی فعالیتها، جذب حداکثری بودجه، تعامل با محموعه مدیریتی استان و هم افزایی بین بخشی و مدیریت جهادی فرصتهایی است که فرا روی مدیریت جدید در برق منطقهای است و باید از همه این ظرفیتها استفاده شود.
نیاز به ۷۰ میلیارد اعتبار برای تکمیل ۳۶۰ طرح عمرانی و صنعتی
مدیر عامل شرکت برق منطقهای فارس و بوشهر هم، جنوب کشور را شاهراه اصلی تامین برق حداقل ۹۰ درصد از مناطق کشور دانست و گفت: این حجم گسترده از تاثیر گذاری زیر ساختهای فارس و جنوب کشور در تامین و انتقال برق و انرژی رسالت و مسوولیت مدیران این مجموعه را سنگینتر میکند.
یدالله حقیقی با قدردانی از اعتماد و حمایت مدیران کشوری توانیر و مدیریت ارشد استان فارس و همچنین مجموعه مدیران و کارشناسان و متخصصین برق در این استان اضافه کرد: برق فارس مجموعهای از مدیران و کارشناسان و متخصصین پاکدست و جهادی در اختیار دارد و انتظار است در دوران جدید مدیریت با کار و تلاش دوچندان همه عرصههای خدمت در این استان و جنوب کشور شاهد تلاش دوچندان باشد تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای تامین برق در این منطقه باشیم.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای فارس و بوشهر اضافه کرد: فارس و بوشهر در بسیاری از زمینهای تامین و تولید برق و انرژی در کشور در رتبههای برتر قرار دارند، این مناطق جایگاه نخست در تدد طرحهای احداث شده و حفاظت از زیر ساختها را دارند و در مقدار و تعداد طول خطوط و ظرفیتهای منصوبه رتبه هی برتر داریم از این رو باید از این توانمندیها برای تولید بیشتر و بهینه برق و انتقال سریع و ایمن و توزیع گسترده آن استفاده کرد.
نظرات بینندگان