چرا عارف و روحانی از حضور در مناظره چهارم جا زدند؟
در سه مناظره ای که طی روزهای اخیر در صدا و سیما برگزار شد، این دو نفر عملا نتوانستند توفیقی برای همراه کردن افکار عمومی با خود داشته باشند. روحانی و عارف با در پیش گرفتن راه و روش آقایان هاشمی و خاتمی و استفاده از ترفندهای زرد و بهره برداری از کوپن های سوخته هویت واقعی خود را برای مردم نشان دادند.
منش اصلاح طلبی و ظاهر شدن در قامت رئیس دولت کارگزاران برای عارف و روحانی باعث فرصت که نشد، بلکه برای آنها تهدید ترد شدن از افکار عمومی را هم فراهم کرد.
در این مناظره ها، افکار اصلاح طلبی به چالش اساسی کشیده شد و عملکرد چند ساله آنها در بوته نقد سایر رقبا قرار گرفت، کار تا آنجایی پیش رفت که معلوم شد مبانی فکری این طیف سیاسی با گفتمان جمهوری اسلامی در تضاد است.
علاوه بر نقد ها دقیقی که از سوی اصولگرایان بر آنها وارد شد، شلیک نهایی را سید محمد غرضی کرد. وی با صراحت به این دو نامزد انتخابات گفت: به خاطر عملکرد خارج از چهارچوب این گروه سیاسی، دیگر کسی رویش نمی شود که خود را اصلاح طلب بداند.
البته تنها نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نیستند که مَنِش اصلاح طلبی را برای ایران اسلامی مناسب نمی دانند، بلکه امروز غاطبه مردم هم عملکرد درخور تقدیر! این طیف سیاسی را به گوشت و پوست خود لمس کرده اند، و به تعبیری این نوع تفکر و پرچمداری از چنین گفتمانی امتحان خود را در پیشگاه مردم پس داده است.
به نظر می رسد روحانی و عارف هم به خوبی دریافتند که دیگر توسل به روشهای ایذایی و برانگیختن احساسات مردمی نمی تواند کمکی به سبد رای آنها کند و اساسا نمی توان بدون استدلال منطقی از عملکرد پرانتقاد اصلاح طلبی دفاع کرد، به همین سبب، در یک فرار روبه جلو سفرهای استانی را بهانه کرده و با برگزاری مناظره چهارم مخالفت کردند.
انتهای پیام/523/2
ولی کو گوش شنوا ؟؟؟؟