کد خبر: ۴۱۳۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۲۴ تير ۱۳۹۲
در کتاب "سید هدیه مولا بود" بخوانید

امام جمعه فقید جهرم دست چه کسی را بوسید؟/تصویر

آیت الله سید حسین آیت اللهی امام جمعه فقید جهرم که جهرمی ها نسبت به وی تعصب خاصی دارند در جلوی دیدگان نمازگزاران مسجد صاحب الزمان (عج) جهرم خم می شود و دست ایشان را می بوسد.

به گزارش خبرنگار شیرازه از جهرم، امروز سه شنبه پنجم رمضان سالگرد رحلت عالم بزرگی است که علاوه بر افتخار شاگردی بزرگانی چون میرزا جواد تبریزی، آقا بزرگ تهرانی، آیت الله خوئی و دیگر بزرگان، خدمات زیادی به مردم دارالمومنین جهرم انجام داد و حق بزرگی بر مردم این شهر دارد.

آیت الله حاج سید نور محمد بحری(ره) در سال 1304 شمسی در حوالی شیراز دیده به جهان گشود.

در سن 17 سالگی به نجف اشرف عزیمت کرد و درس سطوح را در محضر حضرات آیات محمد علی مدرس افغانی(ره)، شهید سید اسد اله مدنی(ره)، میرزا جواد تبریزی، آقا بزرگ تهرانی(ره)، محمد رضا مظفر(ره)، به پایان رسانید و وارد حوزه درس خارج آیات عظام سید محمود شاهرودی(ره) و سید محسن حکیم شد و در کنار آنان حدود بیست سال از درس خارج آیت الله العظمی خوئی(ره) استفاده کرد تا از معاریف و مشاهیر شاگردان ایشان شد.

در دروس خود با آیت الله العظمی سید علی سیستانی و آیت الله شهید حاج آقا مصطفی خمینی(ره) مباحثه می نمود.

فلسفه را از محضر آیت الله شیخ صدرا بادکوبه ای(ره) و آیت الله سید حسین بادکوبه ای(ره) قرار گرفت.

در زمان تحصیل، آن چنان کوشا و درسخوان بود که در میان طلاب به بحر (دریا) شهرت یافت.

این فقیه بزرگوار پس از شهادت فرزندش شهید حجت الاسلام سید محمد علی بحری در زندان حزب بعث، دستگیر و پس از چند ماه زندان با خانواده اش به ایران فرستاده شد و به جهرم آمد.

آیت الله سید حسین آیت اللهی(ره) از تشریف فرمایی ایشان بسیار خرسند شد و ایشان را هدیه امیرالمومنین علی(ع)، به شهر جهرم معرفی کرد و دست ایشان را در برابر دیدگان نمازگزاران در مسجد صاحب الزمان(عج) این شهر بوسید.

این عالم ربانی حدود بیست و چهار سال به تدریس علوم دینیه در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) جهرم همت گماشت وسال های آخر عمر شریفش دو درس خارج فقه و اصول داشت.

از خصوصیات اخلاقی ایشان، سکوت و کم حرفی، سخاوت، مردم داری، تواضع، زهد و سادگی... را می توان نام برد.

سرانجام این فقیه عالیقدر در سال 1388 شمسی (5 رمضان المبارک 1430 قمری) پس از بازگشت از زیارت امام رضا(ع)، در شهر مقدس قم رحلت نمود و جنازه پاک و مطهرش پس از انتقال به جهرم، در صحن مطهر امام زاده فضل بن موسی(ع) این شهر به خاک سپرده شد.

روحش شاد ویادش جاودان باد.

کتاب "سید هدیه مولا بود" نوشته مهدی فصاحت پیرامون شخصیت این عالم بزرگ نیز به زیر چاپ رفته است، در این کتاب شرحی از زندگینامه و خاطرات آیت الله سید نور محمد بحری آورده شده است.

انتهای گزارش/224224

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
مهدی فصاحت
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۲
0
باسمه تعالی
سلام علیکم
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما بزرگوران
ضمن تشکر از شما گرامیان که مطلبی را پیرامون حضرت آیت الله بحری (ره) در سایت خود قرار داده اید به استحضار می رساند این عکس متعلق به حضرت آیت الله حق شناس (ره) است نه آیت الله بحری (ره). شایسته است که عکس تغییر داده شود . با تشکر