شاید گرفتن نسخه از دکتری که خود به نسخه تجویزیش عمل کرده است عاقلانه ترین راه باشد.
به گزارش شیرازه به نقل از تریبون؛ وصیت نامه شهید کاظم گمار، دانشجوی پزشکی دانشگاه اصفهان برای بچه هایی که میخواهند کار تشکیلاتی بکنند می تواند راهگشا باشد.
و اما سخنی با دوستانم، با یارانی که شفیق راهم، محرک حرکتم و همدم و انیس تنهائیم بودند; از اینکه به این اسوههای تقوی وصیت و یا تذکری بدهم شرمندهام اما از آنجا که شایداجرای یکی از این سخنان سبب عاقبت به خیری آنها شود، توجهشان را به این مسائل جلب میکنم:
۱- دنبال تقوی باشید و عمرتان را در همین کلام تمام کنید.
۲- دعا برای دوستان اگر از ته قلب باشد بسیار، بسیار مؤثر است.
۳- سعی کنید همیشه با وضو باشید که وضو سبب نورانیت دل و صفای روح است.
۴- با مفاتیح دوست باشید که کلید زندان روح است. در حدیث آمده است که از مسلمانی به دور است، کسی که روزی کمتر از پنجاه آیه از قرآن کریم را تلاوت کند و صحیفه نور را به دیارفراموشی بسپارد. پس، صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه را دست کم نگیرید.
۵- کمتر چیزی جای روزه مستحبی را در امر اطاعت و خودسازی و تقوی میگیرد.
۶- در هنگام قضاوت جز ائمه معصومین هیچکس را معیار حق نگیرید چه معصومین خود حقاند که «وَالحَقُّ مَعَکُم فیکُم وَ مِنکُم وَ اِلَیکُم وَاَنتُم اَهلُهُ وَ مَعدِنُهُ»« جامعه کبیر».
۷- حتیالامکان آزاد از وابستگیهای سیاسی باشید و البته در اوج اطلاعات کامل وحتیالامکان با زهد زندگی کنید و ساده باشید چه گاه یک عکس گرفتن ساده و یک تسبیح فریبنده، تعلق میسازد و آزادی از غیر میکند و در رابطه با این زهد سعی کنید عزت نفس داشته باشید و بخاطر چیزهای کوچک خود را نفروشید.
۸- اعتماد کامل به همه کس در جایی که کار میکنید نکنید که انسان جایزالخطاست.
۹- برای انقلاب بسوزید اما در فعالیت حل نشوید که درونتان فراموشتان شود و هرگاه خواست چنین شود از خدا یاری طلبید و اگر در شدت افتادید کنار بکشید.
۱۰- اخلاص، محبوبهای بود که عمری بدنبالش بودم، بدانید بی اخلاص همه اعمالتان زیان و خسران است.
۱۱- یاد مرگ راتذکر دادم. عشق به مرگ و لقاءا… را محرک همه حرکت های خود کنید تا به عالیترین مراحل کمال برسید.
۱۲- از شوخی و خنده زیاد که متأسفانه بشدت رایج است، بپرهیزید و دروغ را چه شوخی و چه جدی حتی با نگاه عادی، ترک کنید و این موارد را مانند بردن نام خدا در آغاز هر کار و سرسفره به هم تذکر بدهید و یادآوری کنید.
۱۳- علیکم بالحب، بر شما باد دوست داشتن، دوستی با خدا و دوستداران خدا و اعمال مورد محبت خدا.
۱۴- اختلافات بین خود را حل کنید تا مبادا عقدههای بزرگ غیرقابل علاجی شوند.
۱۵- از تعریف کردن و ستایش یکدیگر مگر در مواقع خیلی لازم بپرهیزید و فراموش نکنیداین کلام مولا امیر المؤمنین را که «رُبَّ مَفتُونٍ بِحُسنِ القَولِ فیهِ» « نهج البلاغه صبحی الصالح ص ۵۵۶ و بحار الانوار جلد ۷۳ ص ۲۹۵ » چه بسا افرادی که بخاطر تعریفهای دیگران فریفته شدند و از راه منحرف شدند.
۱۶- شنیدن پیامهای امام را از واجبات بدانید و لااقل در حد فیلمهای سینمایی به آن توجه کنید که امام محرک ما، زنجیر عشق و رشته ولایت ماست.
۱۷- از قبول مسؤولیت مگر در مواردی که واقعا یا از عهده برنمیآیید و یا شیطان فریبتان میدهد نهراسید.
۱۸- تفکر، تفکر، تفکر را فراموش نکنید.
۱۹- مبتکر باشید.
شهید کاظم گمار