کد خبر: ۷۹۰۷۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۴

رب انار سنتی چگونه تولید می شود + عکس

بخش سیدان یکی از تولیدکنندگان اصلی انار استان فارس به شمار می آید.
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از مرودشت نا، بخش سیدان یکی از تولیدکنندگان اصلی انار استان فارس به شمار می آید. یکی از فرآورده های انار، تولید رب انار است که شیوه تولید آن به شرح ذیل است:

ابتدا انارها را دانه دانه کنید و بعد از دانه دانه کردن، مرحله گرفتن آب انار است که به دو روش سنتی و استفاده از دستگاه آب گیری انار صورت می گیرد که مردم شهر سیدان بیشتر از روش سنتی استفاده می کنند.

در مرحله آخر ظرف آب انار را به مدت 3 الی 4 ساعت روی آتش می گذارند تا آماده گردد.

به طور معمول از هر ده کیلوگرم انار یک کیلوگرم رب انار به دست می آید.


نویسنده :
رضا مردانه
نظرات بینندگان