برگزاری جشنواره گردو در اقلید
وی از جایگاه سنتها و آیینهای قدیمی سخن گفت و با تأکید بر لزوم احیای آن و رونق مکانهای قدیمی و سنتی تصریح کرد: امروز گردشگران به دنبال هتلهای مجلل نیستند بلکه علاقه و رغبت بیشتری به مکانهای گردشگری و بومگردی و نیز غذاها و فضاهای سنتی هستند.
مسعودی به صنایع تعطیل و نیمه تعطیل اقلید و کشاورزی منطقه که گرفتار معضل خشکسالی شد، اشاره و با بیان اینکه توسعه گردشگری موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال میشود، خاطرنشان کرد: احیای بافتهای قدیمی و سنتی یکی از رویکردها و برنامههای اصلی شهرداری اقلید است.
شهردار اقلید از مزیتها و ظرفیتهای موجود در سطح شهرستان اقلید سخن گفت و بیان داشت: خداوند نعمتهای بسیاری به اقلید داده است که تنها نیاز به ساماندهی برای بهرهگیری هرچه بیشتر دارد.
وی بر لزوم تلاش در راستای معرفی این ظرفیتها و ثبت ملی برخی از آنها و نیز برند سازی محصولات این شهرستان تأکید کرد و گفت: جای تأسف دارد که باوجود ظرفیتهای موجود، برخی از باغداران اقلیدی هنوز محصولات سال گذشته خود را نتوانستند به فروش برسانند.
شهردار اقلید از تلاشها و پیگیریهای صورت گرفته برای ثبت ملی درخت گردوی امامزاده عبدالرحمان(ع)، چنار خواجه و... سخن گفت و از برگزاری نخستین جشنواره گردو در مهرماه سال 97 خبر داد.
مسعودی تصریح کرد: میکوشیم با نماد کردن و بیان ظرفیتها به جذب گردشگر و توسعه و رونق گردشگری شهرستان و شهر اقلید کمک کنیم.
این جلسه با بررسی و تبادلنظر درزمینهٔ آسیبها و کمبودهای جشنواره حلیمپزان بهمنظور برگزاری هرچه بهتر این آیین در دوره دیگر و تجلیل از گروههای برتر شرکتکننده در جشنواره، داوران و اصحاب رسانه به پایان رسید.