تالار سومیتا، محل تشکیل جلسه ستاد انتخاباتی قالیباف در فارس
این جلسه که در یکی از تالارهای پذیرایی شهر شیراز معروف به سومیتا برگزار شد، شیخی رئیس ستاد این کاندیدا در شیراز و قنبرزاده سردبیر روزنامه همشهری به تشریح برنامه ها و پاسخ به پرسش های حاضرین پرداختند.
به گزارش شیرازه به نقل از سحاب نیوز اعضای ستاد انتخاباتی و حامیان قالیباف در استان فارس روز جمعه 23 فروردین برای هماهنگی بیشتر تشکیل جلسه دادند.
این جلسه که در یکی از تالارهای پذیرایی شهر شیراز معروف به سومیتا برگزار شد، شیخی رئیس ستاد این کاندیدا در شیراز و قنبرزاده سردبیر روزنامه همشهری به تشریح برنامه ها و پاسخ به پرسش های حاضرین پرداختند.
در این جلسه چهار ساعته برخی افراد به نمایندگی از شخصیت های مطرح سیاسی و فرهنگی استان حضور داشتند.
قالیباف به همراه ولایتی و حداد عادل عضو ائتلاف 1+2 می باشند که قرار است یک نفر به عنوان گزینه اصلی انتخاب شود.
قالیباف به همراه ولایتی و حداد عادل عضو ائتلاف 1+2 می باشند که قرار است یک نفر به عنوان گزینه اصلی انتخاب شود.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
تهران سرطان موش دارد http://armandaily.ir/1391/12/13/Files/PDF/13911213-2140-19-7.pdf ومقالات چهارگانه ی
http://www.enekas.info/?p=71185 عامل ناکامی مسئولین مبارزه با موشهای تهران ,تکیه بر افکار غلط ! / بخش اول
http://www.enekas.info/?p=71398 دلایل مطرح شده درشکست مسئولین مبارزه با موش: علمی یا تخیلی!؟ / بخش دوم
http://www.enekas.info/?p=715 بقای بهتر موش های تهران در گروی تفکرات و عملکرد های نادرست / بخش سوم
http://www.enekas.info/?cat=228 پشتوانه ی موشهای تهران درتسخیر شهر چیست! / بخش آخر
مراجعه وملاحظه نمائید خواهید دید که عملکرد بخشهای مختلف شهرداری بخصوص ستاد محیط زیست شهرداری تا چه اندازه وقیهانه وازسربی کفایتی پیش میرود .چطور ممکن است ستاره شناسی که از داخل خانه ی خود خبرندارد بتواند به سیرو سلوک درآسمانها بپردازد.
اگر آفتاب تخم مگس را در لاشه ی سگ بگذارد ,آن لاشه ی سگ لایق بوسیدن آفتاب است(شکسپیر)
اندوه وحسرت آینده,میتواند نتیجه ی تصمیم و انتخاب امروز ما باشد
مرد عمل: بررسی کارنامه پربار و رزومه کاری دکتر قالیباف حاکی از آن است که او علاوه بر معیارهای مطلوب مدیریتی در عرصه های داخلی، پتانسیل آن را نیز داشته و دارد، که حتی چهرهی جهانی و بین المللی مطلوبی نیز در عرصه های مدیریتهای کلان سیاسی باشد. دکتر قالیباف همواره از مدعوین اجلاس جهانی داووس بوده است و تعامل مناسبی با اجلاس های مهم جهانی داشته است.
برگزیده شدن دکتر قالیباف به عنوان هشتمین شهردار برتر جهان، از میان ۲۰۰ هزار شهردار جهان در سال ۲۰۰۸ و انتخاب شهر تهران به عنوان یکی از ۵ شهر برتر جهان در زمینه حمل و نقل و ترافیک شهری در سال ۲۰۱۱ می تواند نمودی از چهره بین المللی شهردار این روزهای پایتخت ایران اسلامی قلمداد گشته و برگ زرین دیگری از افتخارات نظام اسلامی در آغاز دهه چهارم انقلاب (که همانا دهه پیشرفت و عدالت است) باشد.
در این بخش به مهترین زمینه های برجسته بین المللی کارنامه دکتر محمدباقر قالیباف به صورتی گذارا اشاره می کنیم:
۱-حضور موثر در اجلاسیه های بین المللی
دعوت دکتر قالیباف به اجلاس جهانی اقتصاد در سوئیس، حضور وی در نهمین کنفرانس جهانی “متروپلیس” در شهر سیدنی استرالیا و دیدار با رئیس مجلس و وزیر امور خارجه این کشور و میزبانی او از همایش شهرداران آسیایی در برج میلاد از جمله دیگر نمودهای شخصیت جهانی قالیباف و استفاده وی از ظرفیت تعاملات بین المللی محسوب می گردد. به گونه ای که شهرداران و مقامات محلی جهان از ابتکار و نوآوری شهردار عملگرای تهران در برگزاری نشست شهرداران آسیایی و ایجاد شبکهای برای گسترش همکاریها و ارتباطات میان شهرهای آسیایی، قدردانی کردند.
برخی از شهرداران شرکت کننده در اجلاس استانبول، اهداف و کیفیت برگزاری اجلاس تهران را، الگویی برای همکاریهای منطقهای و قارهای در زمینه مدیریت شهری عنوان کردند.
۲- گزارش مجله «نیو استیتسمن»
به گزارش مجله «نیو استیتسمن»، دکتر قالیباف یکی از ۱۰ نفری است که می توانند جهان را تغییر دهند. در سال ۲۰۱۰ میلادی، مجله انگلیسی مطرح «نیو استیتسمن»، نام شهردار عملگرای تهران را در فهرست ۱۰ نفره ای، که قادر به «تغییر دادن جهان» هستند، قرار داد.
مجله «نیو استیتسمن»، که در سال ۲۰۰۵، باراک اوباما رئیس جمهور کنونی آمریکا را در فهرست یکی از افراد برخوردار از توان تغییر جهان قرار داده بود؛ در فهرست سال ۲۰۱۰ خود، از محمد باقر قالیباف با تیتری با عنوان «فردی اصولگرا در کت چرمی» استفاده کرد.
این مجله در تشریح لیست خود برای آورده است: “ما فهرستی از رهبران قاره های مختلف را ارائه می کنیم؛ افرادی که پیش از این تغییراتی در اوضاع آمریکا، انگلیس، آفریقای جنوبی و ایران به وجود آورده یا اینکه درصدد ایجاد تغییرات هستند.”
۳-دیدار با چهره های تاثیرگذار بین المللی
دیدار قالیباف با چهره ها و شخصیت های تاثیرگذار جهانی و استفاده مطلوب وی از تعامل با شخصیت های بین المللی، بخش دیگری از چهره بین المللی دکتر قالیباف را روشن می سازد. از جمله دیدار با رومانو پرودی نخست وزیر سابق ایتالیا و کوفی عنان، دبیر کل سابق سازمان ملل. رومانو پرودی، در یکی از دیدارهای خود با دکتر قالیباف در تهران ضمن اظهار تعجب از روند پیشرفت ساختارهای تهران به دکتر قالیباف می گوید: توسعه شهر تهران مرا بسیار تحت تاثیر قرار داد. در عین حال اکنون فکر کردم که شهردار این شهر در قبال شهری گسترده و پیچیده ، چه مسوولیت عظیمی دارد.
۴-افتتاح برج بین المللی میلاد
افتتاح برج بین المللی میلاد از جمله دیگر ابعاد مدیریتی قالیباف در سطح بین الملل محسوب می گردد. بگونه ای که خبرگزاری آسوشیتدپرس، در واکنش به افتتاح برج مخابراتی در تهران آن را حرکتی در راستای مدرنیسم توصیف کرد. آسوشیتدپرس در پی افتتاح آسمانخراش میلاد، چهارمین برج بلند در دنیا، در شمال غربی شهر تهران به ارتفاع ۴۳۵ متر ارتفاع (۱۴۲۷ فوت) اعلام کرد که این برج بنایی است که میتواند به عنوان سمبل تلاشهای کشور به مدرن سازی آن خدمت کند.
این خبرگزاری، افتتاح این برج در دوره محمد باقر قالیباف، چهارمین شهرداری که این برج از زمان کلنگ خوردن آن به خود دیده را موفقیتی بزرگ برای قالیباف عنوان کرد. آسوشیتدپرس، در گزارش خود از قالیباف به عنوان یک محافظه کار میانه رو، نام میبرد. که با ساخت ساختمانهای بلند و مرتفع، پارکها و ساخت سالنها و مراکز فرهنگی، گسترش حمل و نقل عمومی، توسعه گسترده مترو و اتوبانها، راه اندازی سیستمهای دیجیتال پاسخگویی به شهروندان، تصویری مطلوب از یک پایتخت مدرن، ارائه داده است. خبرگزاری فرانسه نیز با پوشش رویداد افتاح آسمان خراش میلاد، آن را چهارمین برج بلند مخابراتی توصیف کرده و نوشت: انتظار میرود این برج در حدود ۱۹۴ میلیون دلاری در تهران به عنوان سمبل ملی کشور در پایتختی بزرگ باشد.
۵-موفقیت های بین المللی شهرداری در زمینه حمل و نقل و ترافیک
شهر تهران در سال ۲۰۱۱ به دلیل سرعت در توسعه حمل و نقل عمومی پایدار؛ مانند ایجاد سیستمهای اتوبوسرانی تندرو و احداث سیستمهای عظیم مترو از سوی سازمان ملل متحد و انجمن بین المللی حمل و نقل عمومی(UITP) به عنوان یکی از پنج شهر برگزیده انتخاب شد.
اقدامات شهرداری تهران به دلیل توان «تلفیق راهحلهای مختلف حملونقل» در این شهر بسیار کارآمد ارزیابی شده است. اقداماتی که به نظر این موسسه، تلفیقی موثر از بهرهبرداری از دوچرخه تا BRT را در تهران ممکن نموده است.
انتخاب تهران به عنوان یکی از ۵ شهر برتر جهان در زمینه حمل و نقل و ترافیک، در کنار بسیاری دیگر از افتخارات شهرداری تهران می تواند گویای برگ زرینی از افتخارات نظام اسلامی در آغاز دهه چهارم انقلاب (که همانا دهه پیشرفت و عدالت است) باشد.
در واقع اگر جهان به این نتیجه رسیده که تهران جزو برترین شهرهایی بوده که در راستای توسعه حمل و نقل عمومی گام برداشته به این دلیل بوده که شهرداری تهران توانسته است طی سال های اخیر توسعه خطوط مترو را سالانه از ٢/۵ کیلومتر به ١۵ کیلومتر برساند و همچنین اقدامات موثری در توسعه خطوط BRT انجام دهد، که بسیاری از آنها مرهون تلاش های خستگی ناپذیر قالیباف بوده است.
اما با گذشت یک سال از این افتخار، در موفقیتی بین المللی دیگر، تهران به مدد پیشرفت های حاصله در ابعاد مختلف اجتماعی، زیست محیطی و حمل نقل و ترافیک شهری صاحب یک عنوان مهم دیگر جهانی شد. در واقع در دهمین اجلاس “متروپلیس” (اتحادیه کلانشهرها و پایتخت های جهان)، پایتخت جمهوری اسلامی ایران به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت. گفتنی است این جایزه که معتبرترین جایزه بین المللی در زمینه مدیریت شهری در دنیاست هر سه سال یکبار به کلان شهرها اعطا می شود.
به باور اکثر کارشناسان داخلی و خارجی در مدیریت شهری، تهران اکنون جزء ۱۰ شهریست که در شاخص های توسعه شهری ، پیشرفت قابل توجه ای داشته است و می توان آن را از جمله کلان شهرهایی دانست که زیرساختهای شهری در آن به استانداردهای جهانی نزدیک شده است.
باعث بسی مباهات بود که کلانشهر تهران در کنار شهرهای پیشرفته و توسعه یافته ای همچون ملبورن، مونترال ، سئول ، تایپه ، مکزیکوسیتی و ریودوژآنیرو در یک ردیف قرار گرفته و از سوی اتحادیه کلانشهرهای جهان مورد تقدیر قرار گرفت.
اما این افتخار بزرگ و افتخارات چندین سال گذشته ی تهران در اجلاسیه ها و نشست های مهم جهانی بی شک نشانگر اجرای برنامه های مدرن توسعه شهری بر اساس معیارهای بین المللی است؛ که با آمدن دکتر محمدباقرقالیباف در سال ۱۳۸۴ به شهرداری تهران به صورت جدی در حال انجام است.
بدون شک اما بخش مهمی از این افتخارات مدیون زحمات و تلاشهای شهردار پرتلاش کلانشهر تهران است. آنچنانکه در اجلاس جهانی متروپلیس نیز تقدیر ویژه ای از شهردار تهران به پاس تلاش های ارزنده اش به عمل آمد.
علاقه مندان مباحث شهری شاید هنوز از یاد نبرده اند روزهایی را که دکتر قالیباف شهردار پرتلاش تهران، با چه شوق و انگیزه ای در راه خدمت رسانی و پیگیری طرحها و برنامه هایش، همواره این نکته را گوشزد می کرد که “تهران را می بایست با شهرهای بزرگ دنیا همچون نیویورک و توکیو مقایسه کرد و نه با تهران یک یا دو دهه پیش”…. و امروز کسب این عناوین مهم جهانی برای کلانشهر تهران می تواند بهترین پاداش برای این عزم بلند قالیباف و همکارانش، در مدیریت شهری پایتخت ام القرای جهان اسلام باشد
آنچراکه شما برای تهران در رزومه ی دکتر قالیباف معرفی کرده اید چطور می توان تجزیه و تحلیل کرد؟آیا ما باید به گزارش وآمارهای ارائه شده از سوی جنابعالی تکیه کنیم و یا آنچرا که می بینیم باور کنیم.لطفا"به این سئوالات پاسخ دهید
1-آیا تهران ترافیک قفل شده ی دائمی ندارد؟
2-آیا تهران در زمان بارندگی سیلاب در مترو خود نمی بیند؟
3-آیا تهران بیش از 14 میلیون موش ندارد که به لطف روشهای غیر کارشناسانه ی بخش ستاد محیط زیست شهرداری اکنون در همه ی ساعات شبانه روز ثردد میکنند؟
4- آیا ما بیشترین آمار کشته شدن افراد را به علت گود برداریهای غیر اصولی در تهران نمی بینیم؟
5-آیا هر ساله بیش از 4 هزار نفر به خاطر آلودگی هوا که ناشی از ترافیک سنگین می باشد در تهران کشته نمی شوند؟
درحقیت, دادن القاب وعناوین تو خالی نظیر کت چرمی ویا کنت و سر وهمچنین ساخت بزرگراه وبرجهایی نظیر برج میلاد ,آنهم با هزینه ی بیت المال هیچگونه افتخاری ندارد ودر مقابل اداره ی یک کشور ,در حد ساخت کوچه ویا پل نیز به حساب نمی آید.
اندوه وحسرت آینده,میتواند نتیجه ی تصمیم و انتخاب امروز ما باشد