کارآفرینی که در گرمای 50 درجه لارستان اقتصاد مقاومتی را معنا کرد/ آب کارخانه شیرین طعم لارستان از طریق دبه تامین می شود!
کارخانه شیرین طعم لارستان (وابسته به ویتانا) یکی از ۱۲۰ واحد صنعتی فعال در شهرک های صنعتی لارستان است.
به گزارش شیرازه به نقل از لادستان کارخانه
شیرین طعم لارستان (وابسته به ویتانا) یکی از ۱۲۰ واحد صنعتی فعال در شهرک
های صنعتی لارستان است، که در بهمن ماه سال ۱۳۸۲ در شهرستان لار به شماره
۵۱۸ به ثبت رسيده و فعالیت خود را آغاز کرده است.
این واحد تولیدی بعد از دو سال وقفه و تعطیلی در سال های ۹۱ و ۹۲ بدلیل مشکلات بوجود آمده در این واحد تولیدی و بخش صنعت استان، دوباره فعالیت های خود را مدیریت جدید و رویکرد جدید از سر گرفت که خوشبختانه با افزایش راندمان تولید روبرو شد.
مهندس رسول محمودی مدیر جدید شرکت شیرین طعم لارستان در گفتگو با خبرنگار لادستان به ارائه گزارشی از فعالیت این کارخانه پرداخت و اظهار داشت: تولید این کار خانه در دو خط بيسكويت و کیک می باشد که اکنون ظرفیت تولید خط بيسكويت در همین شهر لار، وقتی که در فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یا حتی سوپر مارکت ها می روید، اثری از کالاهای ما دیده نمی شود و اکثر محصولات یا خارجی هستند یا کالاهای ایرانی که در خارج استان تولید می شود، به چشم می خورد.
این واحد تولیدی بعد از دو سال وقفه و تعطیلی در سال های ۹۱ و ۹۲ بدلیل مشکلات بوجود آمده در این واحد تولیدی و بخش صنعت استان، دوباره فعالیت های خود را مدیریت جدید و رویکرد جدید از سر گرفت که خوشبختانه با افزایش راندمان تولید روبرو شد.
مهندس رسول محمودی مدیر جدید شرکت شیرین طعم لارستان در گفتگو با خبرنگار لادستان به ارائه گزارشی از فعالیت این کارخانه پرداخت و اظهار داشت: تولید این کار خانه در دو خط بيسكويت و کیک می باشد که اکنون ظرفیت تولید خط بيسكويت در همین شهر لار، وقتی که در فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یا حتی سوپر مارکت ها می روید، اثری از کالاهای ما دیده نمی شود و اکثر محصولات یا خارجی هستند یا کالاهای ایرانی که در خارج استان تولید می شود، به چشم می خورد.
وی
با اشاره به اشتغال ۷۰ نفر در این کارخانه تصریح کرد: با راه اندازی مجدد
این کارخانه، تعداد ۷۰ نفر در اینجا مشغول به کار شده اند که قریب به ۹۰
درصد آنها بومی هستند.
محمودی از تست محصولات جدید، توسط گروه تحقیق و توسعه شرکت شیرین طعم لارستان خبرداد و اذعان داشت: امیدواریم حداکثر تا پایان سال، بیش از ۱۲ محصول جدید در این کارخانه تولید و راهی بازار نمائیم.
وی از افزایش دو برابری تعداد کارکنان این شرکت در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: با وجود اینکه هم اکنون ۷۰ نفر در این کارخانه مشغول به فعالیتند، امیدواریم که در آینده ای نزدیک با اضافه کردن دستگاه های جدید و راه اندازی خط تولید محصولات جدید شرکت، تعداد کارکنان شرکت را به ۱۴۰ نفر افزایش دهیم.
مدیرشرکت شیرین طعم لارستان مهمترین مشکل این کارخانه را کمبود آب کارخانه دانست و اذعان داشت: متاسفانه مهمترین مشکل کارخانه ما که یک کارخانه صنایع غذایی است، پایین بودن بیش از حد فشار آب در این منطقه از شهرک صنعتی لار می باشد که اکنون برای تامین آب کارخانه، یخ و آب شیرین را بصورت دبه، با هزینه ای فوق العاده بالا، از بیرون خریداری می کنیم.
محمودی از تست محصولات جدید، توسط گروه تحقیق و توسعه شرکت شیرین طعم لارستان خبرداد و اذعان داشت: امیدواریم حداکثر تا پایان سال، بیش از ۱۲ محصول جدید در این کارخانه تولید و راهی بازار نمائیم.
وی از افزایش دو برابری تعداد کارکنان این شرکت در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: با وجود اینکه هم اکنون ۷۰ نفر در این کارخانه مشغول به فعالیتند، امیدواریم که در آینده ای نزدیک با اضافه کردن دستگاه های جدید و راه اندازی خط تولید محصولات جدید شرکت، تعداد کارکنان شرکت را به ۱۴۰ نفر افزایش دهیم.
مدیرشرکت شیرین طعم لارستان مهمترین مشکل این کارخانه را کمبود آب کارخانه دانست و اذعان داشت: متاسفانه مهمترین مشکل کارخانه ما که یک کارخانه صنایع غذایی است، پایین بودن بیش از حد فشار آب در این منطقه از شهرک صنعتی لار می باشد که اکنون برای تامین آب کارخانه، یخ و آب شیرین را بصورت دبه، با هزینه ای فوق العاده بالا، از بیرون خریداری می کنیم.
این درحالی است که رئیس شهرک های صنعتی لارستان از رو به اتمام بودن کارهای زیر ساختی شهرک صنعتی لار خبرداده بود.
محمودی
علت تعطیلی خط تولید کیک کارخانه شیرین طعم لارستان را از دست دادن بازار
مصرف آن در کشور خواند و اظهار داشت: در حقیقت باید اینگونه بگویم که
زورمان به شرکت های بزرگی که در کلان شهرهایی مثل تهران و تبریز مشغول به
فعالیت هستند، نمی رسید و در نتیجه خط تولید کیک این شرکت را تعطیل کردیم.
وی ادامه داد: در همین شهر لار، وقتی که در فروشگاه های بزرگ مواد غذایی یا حتی سوپر مارکت ها می روید، اثری از کالاهای ما دیده نمی شود و اکثر محصولات یا خارجی هستند یا کالاهای ایرانی که در خارج استان تولید می شود، به چشم می خورد.
مهندس محمودی افزود: با وجود اینکه هرچه مصرف بیشتر شود، تولید بیشتر می شودو هرچه تولید بیشتر شود زمینه اشتغال بیشتری برای جوانان منطقه فراهم می شود، انتظار می رود مردم لار با اراده و تعصبی که نسبت به شهر خود داشته و دارند، بین دو محصول ایرانی، حداقل باید آن محصول ایرانی که در لار تولید شده را انتخاب کنند، نه محصولی مشابهی که در استان دیگر تولید شده.
وی در پایان از مسئولین شرکت شهرک های صنعتی، فرمانداری، شهرداری لار بدلیل یاری کردن و راهنمایی کردن جهت پیشبرد حل مشکلات پیش روی این شرکت، تقدیر و تشکر نمود.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ان شالله به حول و قوه الهی موفق باشید تا موجب سربلندی شهر لار شوید...
پاسخ