نماینده سابق لارستان در مجلس: افراد جناحی در پیشبرد کارهای مردم لنگ می زنند
علی اصغر حسنی نماینده ی سابق مردم لارستان خنج و گراش که جلوس وی بر کرسی نمایندگی مجلس در دوره ی هشتم منجر به اتفاقاتی عبرت آموز در سطح منطقه شد امروز صبح پس از ثبت نام در محل فرمانداری ویژه ی لارستان به چندین سوال خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از لادستان، علی اصغر حسنی نماینده ی سابق مردم لارستان خنج و گراش که جلوس وی بر کرسی نمایندگی مجلس در دوره ی هشتم منجر به اتفاقاتی عبرت آموز در سطح منطقه شد امروز صبح پس از ثبت نام در محل فرمانداری ویژه ی لارستان به چندین سوال خبرنگاران پاسخ گفت.آنچه که در ادامه آمده گفتگو حسنی با خبرنگاران است.
- لطفاًخودتان رو معرفی کنید:
بنده علی اصغر حسنی هستم اهل گراش و اصالتاً لاری هستم، نماینده ی دوره هشتم بوده ام و بعد از آن در شورای عالی استان ها و امروز هم آمده ام برای کاندید شدن در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی.
-با توجه به اینکه شما قبلاً نماینده بوده اید، تعریف شما از نمایندگی چیست؟
اولاً اینکه احساس تکلیف کردم که در این دوره شرکت کنم و برنامه های خوبی برای منطقه دارم، چون در دوره ی هشتم برنامه هایی که برای کل منطقه داشته ام وقت نشد و نیمه تمام رها شد و ان شالله آمده ام که این اهداف را به اتمام برسانم و به توسعه سیاسی کل منطقه بپردازم، اهداف اصلی من توسعه سیاسی کل منطقه است و استحقاق هم دارد.
-نظرتان درباره تایید یا رد صلاحیتتان چیست؟
من مشکلی ندارم، دفعه ی قبل هم که رد شدم، خودم تعجب کردم، ولی ان شالله که این دوره تایید می شوم.
-چقدر احتمال می دهید که رأی بیاورید؟
همه برای خدمت آمده ایم ولی مردم باید فرد اصلح را انتخاب کنند، من با نماینده های قبلی نظیر آقای محبی، دکتر کشفی آشنایی کامل دارم و مثل برادر هستیم و نسبت به بقیه هم، توان من بیشتر است.
-رقبای اصلیتان در این دوره را چه کسانی می دانید؟
من کسی را رقیب نمی دانم، ما همه دوستیم و بستگی به رأی و نظر مردم دارد.
-امکان اجماع با همشهریانتان و سایر کاندیدا هم وجود دارد؟
به هیچ وجه، آمده ام برای خدمت کردن.
-گرایش سیاسیتان چیست؟
گرایش سیاسی من ذاتاً اصولگرای سنتی است، من پیرو خط رهبری ام، نظرم این است که ارزش های نظام را باید حفظ کرد و برای منطقه هم باید کار کرد، من جناح ندارم، نماینده باید زبان گویای مردم باشد، کسانی که خود را جناح بندی می کنند، در پیشبرد کارهای مردم هم لنگ می زنند، آمده ام فقط برای کار،کار،کار.
-در دوره قبل از استان فارس جنوبی نام بردید؟
منظورم از ارتقاء سیاسی کل منطقه همین بود، من در دوره قبل استارت این کار را زدم و به نظرم این امر به لطف خدا، امام زمان و وحدت مردم باید تحقق پیدا کند، همه ما باید با وحدت، همدلی و همکاری به این امر مهم بپردازیم تا استان فارس جنوبی محقق شود.
-به نظر شما این هدف مهم تحقق می یابد؟
من در دوره قبل که فرمانداری ویژه با دو روز اختلاف نسبت به فرمانداری گراش پیگیر شدم، اگر هر دو را همزمان به وزارت کشورمی بردم یکی از این دو طرح باید لغو می شد و چون این دو امر مهم را می خواستم به نتیجه برسانم، یعنی شهرستان شدن گراش را در روز یکشنبه و فرمانداری ویژه لارستان را روز چهارشنبه در هیئت دولت مطرح کردم تا تایید شود که خوشبختانه هر دو تای آن تایید شد.
-یعنی می گویید که فرمانداری ویژه لارستان را شما محقق ساختید؟
بله.
پس شما فکر می کنید با آتش زدن دو تا لاستیک مجوز فرمانداری ویژه شدن یک شهرستان را می توان گرفت؟
قطعاً من انجام داده ام، پیگیری من بوده، مکاتبات و نامه هایش هم موجود هست.
-اختلافات سال ۸۸ بین گراش و لار را در چه می بینید؟
به نظر من نباید اختلاف می شد، بخاطر اینکه بزرگترین شهرستان از لحاظ تعداد بخش و وسعت در کل استان بودیم، قبلا لارستان شامل ۷ بخش بود، کسی که در مدیریت و برنامه ریزی کشور نشسته، کاری ندارد که یک شهرستان، یک یا ۱۰ بخش دارد، او به اندازه یک شهرستان بودجه اختصاص می دهد.
حالا چه می خواهد شهرستان یک بخش داشته باشد یا ۷ بخش این عقب افتادگی که در منطقه بوده و هست بدلیل کمبود بودجه است، شهرستان شدن گراش، خنج و احتمالاً اوز، جویم و بنارویه به نفع منطقه است، اگر دو بودجه به منطقه بیاید، مطمئناً به نفع منطقه ماست.
نظرات بینندگان