حواشی ثبت نام احمدینژاد؛
صحبتهایی از جنس خدمت یا حُب قدرت؟
احمدی نژاد در مناظره سال ۸۸ در مقابل آقای کروبی مدعی شد که وی سیستمی که خودش را انتخاب کرده زیر سوال برده است، اکنون نیز باید به احمدی نژاد یادآور شد که شما توسط سیستم انتخابات توانستید ۸سال رئیس جمهور این کشور باشید لذا چرا شورای نگهبان که یک نهاد انقلابی است را مورد تهدید قرار می دهید؟
به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، در روز دوم ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق و همچنین عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در محل وزارت کشور و ستاد انتخابات رسما ثبت نام کرد.
حضور احمدی نژاد برای ثبت نام حواشی زیاد و قابل تاملی به دنبال داشت که باعث ایجاد سر و صدا های زیادی در فضای مجازی شد.
محمود احمدی نژاد به همراه آقایان علیرضا شیخ الاسلامی، مرتضی تمدن، علی اکبر جوانفکر و حداقل دو نفر از اعضای تیم حفاظت خود برای ثبت نام به داخل ستاد انتخابات رفت و ممانعت مسئولان حراست نیز به درگیری مختصر این افراد منجر شد.
فارغ از بحث و جدل نیروهای حفاظتی در ابتدای ورود احمدی نژاد با افراد همراه این کاندید، بالا رفتن از نرده های وزارت کشور برای ابراز علاقه به هواداران و... نشست خبری بعد از ثبت نام جنجالی و خبر ساز شد.
محمود احمدی نژاد پس از ثبت نام، در کنفرانس خبری نیز حاضر شد و در قسمتی از سخنان خود گفت: اگر رد صلاحیت شوم نه انتخابات را تایید میکنم و نه رای میدهم.
بنابه اظهار نظر امروز احمدی نژاد باید یادآور شد که احمدی نژاد در مناظره سال ۸۸ در مقابل آقای کروبی مدعی شدید که وی سیستمی که خودش را انتخاب کرده زیر سوال برده، اکنون نیز باید به احمدی نژاد یادآور شد که شما توسط سیستم انتخابات توانستید ۸ سال رئیس جمهور این کشور باشید لذا چرا شورای نگهبان که یک نهاد انقلابی است را مورد تهدید قرار می دهید؟
شورای نگهبان که سلیقه ای نمیتواند کسی را رد صلاحیت کند و یقینا برای هر علتی دلیلی نیز وجود دارد، تناقض گویی شما نشانه بدی است که جز بیراهه روی و پشیمانی چیزی را به دنبال نخواهد داشت.
امام خمینی(ره) رهبر انقلاب اسلامی در جواب افرادی که قانون را قبول ندارند می فرمایند: (( نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد. نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت، که ما شورای نگهبان را قبول نداریم. نمیتوانی قبول نداشته باشی. مردم رای دادند به اینها، مردم شانزده میلیون تقریباً یا یک قدری بیشتر رای دادند به قانون اساسی.))
بنیانگذار انقلاب اسلامی در ادامه می فرمایند: (( مردمی که به قانون اساسی رای دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر کس از هر جا صبح بلند میشود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، و لو بر خلاف رای شما باشد. باید بپذیرید.))
حرف آخر اینکه، داوطلبین انتخابات هرچند که سوابق زیاد و جایگاه بالایی در سطح نظام دارند باید همانند بقیه مردم مطیع قانون اساسی جمهوری اسلامی باشنید و با حرف های نسنجیده افکار عمومی را تشویش نکنند و دست به چند قطبی سازی جامعه نزنند، این نوع سخنان مصداق زیر سوال بردن قانون اساسی است.
بهتر است داوطلبین بگذارند شورای نگهبان و نهاد های نظارتی کار خودشان را انجام دهند تا شاهد انتخاباتی پرشور و سالم باشیم.
انتهای پیام/ح/ر
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
حالا چطور شده؟؟؟