کد خبر: ۱۵۳۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱
استاندار فارس :

حق تمام شهرستان ها است که از توسعه بهره مند شوند

ایمانیه با اشاره به اینکه حق تمام شهرستان ها است که از توسعه بهره مند شوند، افزود: محور دوم دانش بنیان بودن برنامه ها است و باید پیگیری شود که در استان فارس این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس  در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دستور داد تا سند تحول به همه دستگاه های اجرایی ابلاغ شود و در ادامه اظهار کرد: سند تحول دارای ۶ محور است که اولین آن عدالت محور بودن برنامه ها است؛ بنابراین در برنامه ریزی ها باید توسعه متوازن تمام نقاط استان مدنظر قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه حق تمام شهرستان ها است که از توسعه بهره مند شوند، افزود: محور دوم دانش بنیان بودن برنامه ها است و باید پیگیری شود که در استان فارس این موضوع بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

سند تحول مردمی باید بر اساس برنامه ریزی و توسعه فارس طراحی شود

ایمانیه سومین محور سند تحول را مردم پایه بودن برنامه ها اعلام کرد و گفت: امیرالمومنین(ع) در کلام خودشان می فرمایند که قشر وسیع جامعه باید مدنظر قرار بگیرند و قشر نخبه برای عموم مردم کار کنند.

استاندار فارس با بیان اینکه خانواده مدار بودن یکی از مهم ترین محوریات سند تحول است، افزود: با توجه به برنامه صیانت از جامعه، اصل برنامه ها باید بر مبنای خانواده باشد.

رونق تولید ملی و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی دو محور دیگر از سند تحول بود که نماینده عالی دولت در فارس به آن اشاره کرد و خطاب به اعضای شورا بیان داشت: موارد محوری سند تحول به عنوان پایه و اساس برنامه ریزی و توسعه استان مد نظر قرار گیرد.

در ادامه، برنامه چهار ساله توسعه استان ۱۴۰۱ تا ۱۰۴ مطرح شد که ایمانیه در این راستا اظهار کرد: برش سازمانی قانون بودجه طی یک ماه آینده به دستگاه های اجرایی تهیه و واگذار شود.

وی با تاکید براینکه فعالیت های یک ماه گذشته دستگاه‌های اجرایی استان رصد خواهد شد، گفت: ماده های قانونی سازمان ها مورد اطلاع رسانی قرار گیرد؛ چراکه باعث راهگشایی خواهد شد.
 
استاندار فارس در ادامه تصریح کرد: کارگاه افزایش بهره وری برای کارشناس های سازمان ها برگزار شود تا شاهد رشد راندمان فعالیت ها باشیم. 

 ایمانیه با تاکید بر اینکه برخی از فعالیت های برعهده سازمان مدیریت به دستگاه های مرتبط واگذاری شود، گفت: ورود سازمان مدیریت استان به برخی از کار ها تلف کردن وقت است؛ بنابراین پس از تفویض اختیارات، رصد جدی صورت بگیرد.

نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اهمیت رسانه در تحقق و اطلاع رسانی برنامه ریزی های کلان، گفت: برنامه های توسعه استان با همکاری صدا و سیما پیوست رسانه ای و همچنین با همکاری دانشگاه ها پیوست علمی دانش بنیان  داشته باشد.

استاندار فارس در پایان تاکید کرد: اولویت با طرح هایی باشد که اعتبار آن با ۲۰ درصد آورده دولت، ۸۰ درصد توسط بخش خصوصی تامین شود.

سپرده سرمایه‌گذاران فارس در بانک‌های خصوصی پمپاژ می‌شود

جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس نیز در این جلسه با بیان اینکه در توسعه فارس ما از ظرفیت بورس، شرکت سهام عدالت، سپرده‌های بانک‌های خصوصی استفاده نکرده‌ایم، اظهار کرد: باید کمیته‌ای برای رسیدگی به این مسائل در استان فارس تشکیل شود.

وی افزود: واقعا باعث تاسف است که بانک ملی فارس پایین ترین میزان سپرده را از سوی سرمایه‌گذاران  فارس دارد چرا باید سپرده سرمایه‌گذاران فارس در بانک‌های خصوصی پمپاژ شود و این بانک‌ها نیز این منابع را به استان‌های دیگر ببرند.

ایجاد شهرکهای اقماری در نزدیکی شیراز

 احمدعلی افکاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در ادامه به ارائه دستور کار جلسه پرداخت و گفت: تسریع در اجرای پروژه انتقال آب خلیج فارس به استان برای توسعه صنایع، تسریع در تکمیل سدهای استان و شبکه‌های آبیاری  زیردست آنها، اجرای هر چه سریع‌تر مناطق ویژه اقتصادی مصوب شده، برقی و سریع‌السیر شدن راه‌آهن شیراز _ اصفهان و ادامه احداث آن تا لار و بندرعباس، تسریع در احداث آزادراه اصفهان_ شیراز و لار_ بندرعباس  و تسریع در احداث  راه‌آهن و آزادراه شیراز_ بوشهر از جمله پروژه‌های اولویت‌دار پیش‌روی استان فارس است.

وی در ادامه تسریع در احداث منطقه ویژه دانشگاهی بین‌المللی شیراز، مطالعه و ایجاد شهرک سینمایی جنوب کشور، تسریع در اجرای طرح بین‌المللی حافظیه تا سعدیه به عنوان بزرگترین پروژ ادبی، تاریخی و فرهنگی کشور، تسریع در سرمایه‌گذاری و تکمیل شهر سلامت، اجرای شهر بزرگ معرفی  تمدن‌های دنیا در منطقه‌ای بین مرودشت و پاسارگاد را از دیگر اقدامات اولویت‌دار برنامه توسعه فارس عنوان کرد.

افکاری با بیان اینکه نرخ بیکاری استان فارس تا پایان سال 1404 باید به 5 درصد برسد، تصریح کرد: متاسفانه نرخ مشارکت اقتصادی استان فارس به ویژه در بخش بانوان در حال کاهش است بنابراین برای پایین آوردن نرخ بیکاری باید نرخ مشارکت اقتصادی را بالا ببریم.

افکاری در مورد دستور استاندار فارس برای ایجاد شهرک‌ اقماری در نزدیکی کلانشهر شیراز گفت: 4 پهنه سروستان، بیضا، داریان و کوهمره برای این کار بررسی شده است.

انتهای پیام/س

نظرات بینندگان